en  de  bg 
  СОФТУЕР
    - MapInfo
    - Intergraph
  GPS Решения:
    - Ashtech
    - FM bgmaps.com
  УСЛУГИ
  БАЗИ ДАННИ ЗА БЪЛГАРИЯ
  КЛИЕНТИ
  ПУБЛИКАЦИИ
  DATECShttp://www.bgmaps.com/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.datecs.bgmaps

http://go.bgmaps.com/

http://fm.bgmaps.com/

ЗА НАС НОВИНИ ПАРТНЬОРИ КОНТАКТИ


GeoMedia Professional
Основна ГИС платформа на Intergraph, която представлява завършено самостоятелно решение с възможности за достъп, визуализиране, анализ и представяне на пространственни данни. GeoMedia осигурява пълен набор от мощни средства за анализ, включително атрибутивни и пространствени запитвания, генериране на буферни зони, пространствено наслагване, тематични карти.

pdf

GeoMedia WebMap Professional
Професионално, изцяло мащабируемо сървърно решение от Интерграф, това е продукт за визуализация и анализ на географски бази данни, който дава възможност на потребителите да работят с географската информация по всяко време и на всяко място само с уеб-браузър. Този продукт дава на системите гъвкавост при приемане и изпращане на информация и позволява на потребителите да създават свои собствени Web приложения, които могат да бъдат както интерактивни Web сайтове, така и динамични Web Услуги, без никакво от програмиране.

pdf

GeoMedia Smart Client
Използването на Intergraph Smart Client дава силата на десктоп функционалността без разходите и сложността на въвеждане на десктоп приложения. Базирана на стандартна Java Web Start технология, тя работи като самоконфигуриращ се и актуализиращ се „умен” клиент. Това осигурява високоефективна клиентска платформа, съвместима с повечето основни операционни системи (Windows®, LINUX, Mac) без зависимост от продукти на трети страни или проблемите, които произтичат от различните версии на браузери и настройки или съвместимостта на операционни системи. При GeoMedia Smart Client комуникацията между клиента и сървърите за приложения е изцяло базирана на Web услуги, като се използва Simple Object Access Protocol (SOAP).

pdf

GeoMedia Parcel Manager
е съвременна кадастрална система с възможност за конфигурация и настройка на функционалната поддръжка на парцели и граници.


GeoMedia PublicWorks Manager
е специфичен продукт за подпомагане на управлението на всички аспекти на сложната дейност при проекти свързани с моделиране и анализ на водопреносни и канализационни системи.Страница 1 от общо 2: 1 2 Следваща >> 


 Copyright (C) 2003 - 2023 DATECS GIS Center