en  de  bg 
  СОФТУЕР
    - MapInfo
    - Intergraph
  <span class=Headline>ДАТЕКС ГИС Център</span> е един от най-големите отдели във фирма ДАТЕКС. В момента в него работят над 95 високо квалифицирани специалисти, програмисти и ръководители на проекти. Създаден през 1993 г. центърът продължава успешно да работи по проекти за Германия, Франция, и България. ДАТЕКС ГИС Център е един от най-големите специализирани центрове за предлагане на Кадастрални и Географски Информационни Системи и Услуги в България и Югоизточна Европа. Ние сме партньор на утвърдените световни лидери в областта на ГИС технологиите - <span class=Headline>MapInfo</span> и <span class=Headline>Intergraph</span>. <br><br> Ние не “продаваме” софтуер. Ние предлагаме решения!
    - Ashtech
    - FM bgmaps.com
  УСЛУГИ
  БАЗИ ДАННИ ЗА БЪЛГАРИЯ
  КЛИЕНТИ
  ПУБЛИКАЦИИ
  DATECShttp://www.bgmaps.com/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.datecs.bgmaps

http://go.bgmaps.com/

http://fm.bgmaps.com/

ЗА НАС НОВИНИ <span class=Headline>ДАТЕКС ГИС Център</span> е един от най-големите отдели във фирма ДАТЕКС. В момента в него работят над 95 високо квалифицирани специалисти, програмисти и ръководители на проекти. Създаден през 1993 г. центърът продължава успешно да работи по проекти за Германия, Франция, и България. ДАТЕКС ГИС Център е един от най-големите специализирани центрове за предлагане на Кадастрални и Географски Информационни Системи и Услуги в България и Югоизточна Европа. Ние сме партньор на утвърдените световни лидери в областта на ГИС технологиите - <span class=Headline>MapInfo</span> и <span class=Headline>Intergraph</span>. <br><br> Ние не “продаваме” софтуер. Ние предлагаме решения! <span class=Headline>ДАТЕКС ГИС Център</span> е един от най-големите отдели във фирма ДАТЕКС. В момента в него работят над 95 високо квалифицирани специалисти, програмисти и ръководители на проекти. Създаден през 1993 г. центърът продължава успешно да работи по проекти за Германия, Франция, и България. ДАТЕКС ГИС Център е един от най-големите специализирани центрове за предлагане на Кадастрални и Географски Информационни Системи и Услуги в България и Югоизточна Европа. Ние сме партньор на утвърдените световни лидери в областта на ГИС технологиите - <span class=Headline>MapInfo</span> и <span class=Headline>Intergraph</span>. <br><br> Ние не “продаваме” софтуер. Ние предлагаме решения!


MapInfo Professional
Географска информационна система с отворена архитектура за персонални компютри. Поддържа директна връзка с Excel, ASCII, MS Access 2000, Oracle и MS SQL Server. Нови CAD функции за създаване и редактиране на обекти. Подръжка на WMS Client. Тематични карти и интерполация. Windows XP Logo сертификат. Подобрени средства за свързване с Google Earth. Възможност за печатане на карти в PDF формат и подобрени средства при печат на големи изображения (D, E и A0).

още

MapBasic
Програмен език, за разработка в среда на MapInfo, с който могат лесно и бързо да се създават потребителски приложения. Свободен за сваляне от интернет.

още

MapInfo Vertical Mapper v.3.0
Vertical Mapper е надстройка над MapInfo за създаване на грид повърхности от точкови или линейни данни, чрез различни методи на интерполация. Средства за 3D анализи (Viewpoint analysis) и визуализация (генериране на контури и 3D изгледи).

още

MapInfo Discovery
Разширение на MapInfo Professional за споделяне на общ ресурс от интерактивни цифрови карти и анализи в и между отделите на една организация, без програмиране и Интернет умения.


MapInfo MapX SDK v.5.0
OCX-компонент за вграждане на картографски функции в нови или вече готови приложения на VBasic, VC++, Delfi, PowerBuilder …Страница 1 от общо 2: 1 2 Следваща >> 


 Copyright (C) 2003 - 2019 DATECS GIS Center