en  de  bg 
  СОФТУЕР
    - MapInfo
    - Intergraph
  GPS Решения:
    - Ashtech
    - FM bgmaps.com
  УСЛУГИ
  БАЗИ ДАННИ ЗА БЪЛГАРИЯ
  КЛИЕНТИ
  ПУБЛИКАЦИИ
  DATECShttp://www.bgmaps.com/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.datecs.bgmaps

http://go.bgmaps.com/

http://fm.bgmaps.com/

ЗА НАС НОВИНИ ПАРТНЬОРИ КОНТАКТИ


повече от 15 години опит · 95 професионалисти · над 100 завършени проекта

Ние не “продаваме” софтуер · Ние предлагаме решения

ДАТЕКС ГИС Център предлага пълната гама от услуги в областта на Географските и Кадастралните Информационни Системи:

MapInfo и Intergraph са утвърдени американски компании - лидери в областта на ГИС и Геоинформационните технологии. Ние предлагаме пълната гама от ГИС софтуер на двете компании за реализиране на разнообразни решения. Подробно описание на продуктите можете да прочетете ето тук за MapInfo и от тук за Intergraph.

За допълнителна информация, ценова листа и поръчка, моля свържете се с нас за MapInfo тук и за Intergraph тук.

top

Ние предлагаме специализирано обучение за нашите клиенти за всички продукти на нашите партньори. Стандартните курсове са със следната продължителност:

5 дни Професионално - Пълен курс на обучение за работа с MapInfo

3 дни Стандартно - Въведение в MapInfo, геокодиране, анализи

1 ден Кратко - Въведение в MapInfo

*** Специализирано - По предварително установен план, тематика и продължителност

8 дни Професионално - Пълен курс на обучение за работа с Intergraph GeoMedia

4 дни Стандартно - Въведение в Intergraph GeoMedia, геокодиране, анализи

2 дни Кратко - Въведение в Intergraph GeoMedia

*** Специализирано - По предварително установен план, тематика и продължителност

Можете да се свържете с нас от тук, за да отговорим на вашите въпроси.


top

Можем да ви предложим експресно сканиране на карти и чертежи A0+, BW и COLOUR с професионален скенер CONTEX Chroma 3040. Сканираме карти, планове, плакати и чертежи с гъвкави и твърди основи - хартия, инж. платно, паус, кадастрални планове с алуминиева вложка и др. Ще получите файловете записани нa CD. Можете да разгледате пълно описание на техническите параметри на услугата и ценовата листа oт тук.

topEROS A1 на ImageSat International е израелски спътник осигуряващ високо точни изображения на земната повърхност за получаване на актуална и точна информация и подпомагане на редица задачи в областта на Екологията, Инфраструктурата или Картографията. Може те да разгледате пълното описание и техническите параметри на спътниковите изображения тук.

topДАТЕКС ГИС Център разработва и разпространява разнообразни географски бази данни за България и за над 35 големи български града в различни формати – MapInfo, Intergraph, ArcView, AutoCAD, и допълнителни растерни и векторни формати. Пълно описание на нашите бази данни можете да получите от тук.

topВсички, които се нуждаят от специфични геоинформационни бази данни могат да ползват нашите професионални услуги за дигитализация и изграждане на цифрови модели и създаване на цифрови географски и кадастрални бази данни. Вие можете да ни поръчате да изработим за вас:

- кадастър на населени места, регулация, подземни проводи и др.

- географски бази данни за извънселищни територии

- планове на предприятия, сгради или други обекти със сложна инфраструктура

- всякакви географски/пространствени бази данни

Можете да разчитате на бързо и качествено изпълнение на поръчката. Можете да се свържете с нас от тук .

top

Софтуерният отдел на ДАТЕКС ГИС Център има богат опит в разработката на допълнителни модули и специализиран ГИС софтуер за български и европейски клиенти. Можете значително да намалите вашите разходи като възложите разработката на сложните и специфични географски приложения на нас. Outsourcing практиката е доказана в цял свят. Вярваме, че тя навлиза вече и в България. Вижте един от нашите проекти разработен за Германия – www.stadtplandienst.de - една от най-популярните картографски услуги в Европа.

topПредлагането на комплексни решения и изграждането на работещи информационни системи е едно от големите предизвикателства за високите технологии в съвременния свят. Смятаме, че сме от малкото български фирми, които могат да се похвалят с множество успешно завършени проекти и удовлетворени клиенти. Едно кратко описание на нашите проекти и клиенти можете да прочетете от тук.

top

Интернет/Интранет технологиите са един от най-динамичните сектори на ИТ. Те позволяват изграждането на гъвкави, мащабируеми и ефективни информационни системи. Наистина сме щастливи, че работата ни е свързана с това. Удовлетворени сме и за това, че успяхме да предоставим на българските потребители в Интернет една безплатна услуга за подробни географски карти за България - www.bgmaps.com. Ако искате да дискутираме как тези технологии могат да работят и за вас можете да се свържете по всяко време с ДАТЕКС ГИС Център от тук.

top Copyright (C) 2003 - 2023 DATECS GIS Center